GLASBEWASSING

FlexClean Bedrijfsdiensten verzorgt voor alle objecten, van groot tot klein en van laag tot hoog, de glasbewassing. Geen raam is te hoog voor FlexClean Bedrijfsdiensten.

Wij verzorgen deze diensten dan ook bij bedrijven, winkels, kantoren, scholen, instellingen, sportaccomodaties, ect. Kortom, overal waar een heldere en hygiƫnische omgeving absolute topprioriteit heeft.

Zoals alom bekent in de branche is het gebruik van ladders vanaf een bepaalde hoogte niet meer toegestaan. Wij houden ons uiteraard aan de regels van de Arbo-wet en zetten bij deze situaties dan ook een hoogwerker in of maken gebruik van het telescopisch glasbewassingssysteem. Zo kan elk raam streeploos en probleemloos op grote hoogte gewassen worden. Dat geldt dus ook voor uw hoge, onbereikbare ramen die zich aan de binnenzijde van uw pand bevinden. Onze gemotiveerde medewerkers besteden de grootst mogelijke zorg aan uw ramen. Met gepaste trots voor ons vak gaan wij met onze medewerkers met alle plezier elke uitdaging op het gebied van glasbewassing aan.