SCHOONMAAK

Werken in een schone omgeving bevordert de prestatie. Want zeg nu zelf, iedereen werkt het liefst in een schoon pand. Laat ons het reguliere schoonmaakonderhoud van uw (kantoor)gebouw verzorgen en maak daarnaast gebruik van onze aanvullende diensten.

Onze medewerkers staan voor dag en dauw op om het interieur van uw kantoor overdag en/of ’s avonds schoon te maken. Zo kunnen uw medewerkers en uzelf vertrouwen op een frisse en schone werkomgeving. Daarnaast verrichten wij periodieke werkzaamheden zoals het schrobben van de vloeren of het groendig reinigen van het tapijt [zie specialistische reiniging].

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en zorgen vervolgens voor een op maat ingericht dienstenpakket. Meedenken is immers meedoen!

Zaken die u van ons mag verwachten zijn:

  • Een schone, verzorgde werkplek
  • Een helder schoonmaakprogramma op maat
  • Aandacht voor de kleine dingen
  • Aanvulling met specialistisch onderhoud
  • Extra aandacht voor het sanitair

Als we spreken over schoonmaakonderhoud wordt al gauw gedacht aan het schoonmaken van slechts de kantoren. Wij verstaan onder schoonmaakonderhoud ook het schoonmaken van overige ruimtes, zoals bijvoorbeeld showroom, relaxruimte, kantine, kleedruimte, fitnesruimte, klaslokalen, gymzaal, praktijkruimte, ect.

Uiteraard staat het milieu bij FlexClean Bedrijfsdiensten hoog in het vaandel, vandaar dat wij bij onze activiteiten veel milieuvriendelijke producten en materieel gebruiken. Waar mogelijk zullen onze medewerkers werken met microvezel producten zonder gebruik van ondersteunende reinigingsmiddelen.

Schoonmaak van trappenhallen
In uw bedrijf, organisatie of instelling zijn de trappenhallen en uw gangen, anders gezegd de verkeersruimtes, het visitekaartje van uw bedrijf. Wanneer deze veel bezochte ruimtes goed zijn onderhouden heeft dat een positief effect een geeft het een betrouwbare indruk. Daarnaast voelen klanten zich goed in een nette en schone omgeving en is het voor uw personeel prettiger en gezonder werken in een hygiënische omgeving. De trappenhallen en het bijzonder vormen in veel openbare panden de eerste aanblik bij binnenkomst. FlexClean Bedrijfsdiensten zorgt ervoor dat deze eerste aanblik helder en schoon is, zodat uw gasten zich welkom voelen.

Offertes
De offertes die Flexclean  Bedrijfsdiensten B.V. u aanbiedt zijn overzichtelijk en duidelijk. Hierbij is altijd een goed en leesbaar schoonmaakprogramma toegevoegd. Neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Dit kunt u doen door het contactformuliet te gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen.